Νέα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 4ης ΑΝΑΒΑΣΗΣ “WINERY MONSIEUR NICOLAS ΒΥ G. KARAMITROS”

Ο Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και το Οινοποιείο Καραμήτρου Γεώργιου, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 συνδιοργανώνουν διασυλλογικό αγώνα ανάβασης με την ονομασία «4η Ανάβαση WINERY MONSIEUR NICOLAS ΒΥ G. KARAMITROS».
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΩΝ: Ανδρών – Γυναικών - Παίδων – Μάστερς Α, Β, Γ, Δ & OPEN (18-39, 40+).
Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ / ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ: Eκκίνηση των κατηγοριών Άντρων , Μάστερς και Open στις 12:00. Εκκίνηση Παίδων - Γυναικών στις 12:05. Συνολική απόσταση 17 χλμ. Εκτιμώμενος χρόνος 40 – 50 λεπτά.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Μητρόπολη Καρδίτσας. Μοσχάτο, Μονή Κορώνης, Μεσενικόλας
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ: Εκκίνηση, Δυτική έξοδος χωριού Μητρόπολης Καρδίτσας. Τερματισμός, Πλατεία του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
Αριθμός αθλητών ανά ομάδα : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στη δύναμη της Ε.Ο.Π, έχουν θεωρημένο αγωνιστικό δελτίο για το 2019 και είναι κάτοχοι της Κάρτας υγείας, όπου μαζί με το δελτίο θα προσκομιστούν στη γραμματεία. Το κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών.
Δηλώσεις Συμμετοχής: Τα σωματεία συμπληρώνουν την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου , στις 17:00 στο email: . Παραλαβή των αριθμών και κατάθεση δελτίων μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα στην Γραμματεία καθώς και δήλωση συμμετοχής.
Παράβολο Συμμετοχής: Κατηγορία OPEN παράβολο συμμετοχής 10 ευρώ και θα καταβάλλεται στην γραμματεία με την παραλαβή των αριθμών.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΑ: Δυτική έξοδος χωριού Μητρόπολης Καρδίτσας. Ώρα υποδοχής 10:30
ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Στο σημείο της γραμματείας στις 11:15
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Ο αγώνας διεξάγεται με τους κανονισμούς της ΕΟ Ποδηλασίας και της
UCI, για ότι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της ΕΟΠ
ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ :
Ανάπτυγμα κατηγορίας παίδων : 7,01 μ.
Στην κατηγορία OPEN που θα συμμετάσχουν ηλικίες άνω των 18 ετών είναι υποχρεωτική η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας στη Γραμματεία.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ - ΕΠΑΘΛΑ: Σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά θα απονέμεται στον 1ο Κύπελλο, στους τρεις πρώτους μετάλλιο και στους έξι πρώτους δίπλωμα. Εκτιμώμενη ώρα απονομών 13:30.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ : Πλατεία του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας
ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ: Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης
Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους,
σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI και του ΕΣΚΑΝ.
ΠΟΙΝΕΣ: Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς
της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.
ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ: Βολικάκης Νικόλαος
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Αρβανίτης Θωμάς, τηλ. 6974338617, email:
ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Με την συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων. Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.
ΧΑΡΤΗΣ/ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Επισυναπτόμενα
Ιατρική Κάλυψη: Θα οριστεί ιδιώτης γιατρός με ευθύνη του διοργανωτή και κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα.
Ρύθμιση Απρόβλεπτων Θεμάτων: Για οτιδήποτε προκύψει και δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνοδίκης Επιτροπή. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν κλοπή, φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνία στο τηλέφωνο 6974338617 , Αρβανίτης Θωμάς, .

Μέγας Χορηγός

Χορηγοί

ΠΟΚ

Αντιμάχου 3

Καρδίτσα

43100

Πληροφορίες

Email:

Τηλέφωνο 6974338617

Follow Us