Νέα

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΤΑ BREVET ΠΟΚ 300χλμ,400χλμ,6χλμ

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και της ανάδειξης του αθλήματος της ποδηλασίας, του αθλητικού τουρισμού και της προσέλκυσης αθλητών από όλη την επικράτεια αλλά και από το εξωτερικό στον Νομό μας, ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία το Brevet ΠΟΚ 600χλμ, το Σάββατο 04/05/2019. Η πόλη της Καρδίτσας γέμισε για μία ακόμη φορά από ποδηλάτες και συνοδούς, δίνοντας ένα ιδιαίτερο και όμορφο χρώμα. Η εκκίνηση δόθηκε στις 08:00 στην πλατεία Πλαστήρα. 55 τολμηροί ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ( Γερμανία, Κρήτη, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Θεσ/νίκη, Λάρισα, Τρίκαλα, Κατερίνη, Λαμία, Αλεξανδρούπολη, Κοζάνη, Αθήνα ) ξεκίνησαν το όμορφο και πολύ σκληρό ποδηλατικό ταξίδι.
Αφού οι ποδηλάτες διέσχισαν όλη τη Θεσσαλία ακολουθώντας τη διαδρομή, Καρδίτσα, Λοξάδα, Μεγάλα Καλύβια, Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Φαρκαδόνα, Τύρναβο, Τέμπη, Στόμιο, Αγιά, Λάρισα, Καρδίτσα,Φάρσαλα, Βελεστίνο, Βόλος , Κάτω Γατζέα , Νέα Αγχίαλο, Φάρσαλα, Σοφάδες, Καρδίτσα τερμάτισαν με πολλά χαμόγελα και με ασφάλεια. Οι πρώτοι ποδηλάτες τερμάτισαν σε 26 ώρες και ενώ οι τελευταίοι ( πρώτοι στην ψυχή ) σε 38 ώρες . Συμμετέχοντες: 55, Τερματίσαντες 52.
Ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας εκπροσωπήθηκε από 9 ποδηλάτες, οι οποίοι τερμάτισαν όλοι. Αυτοί ήταν οι: Χριστόφορος Παπαδημητρίου , Γιωττάκος Κων/νος, Πλακιάς Αθανάσιος, Μαγγίνας Γιάννης,, Κολτσίδας Λάμπρος, Γαλαγάλας Αντώνης,, Ελευθερίου Χαράλαμπος, Κάλφας Κων/νος, Μαυρογιάννης Απόστολος
Pre ride team: Αρβανίτης Θωμάς, Νασιόπουλος Ιωάννης, Κωνσταντόπουλος Διονύσης, Χουλιάρας Αλέξης, Γαζής Αποστόλης
Αρωγοί σ΄αυτή την προσπάθεια στάθηκαν μέλη και φίλοι του ομίλου όπου δίχως αυτούς δεν θα μπορούσαμε να οργανώσουμε την παραπάνω εκδήλωση. Το ΔΣ ευχαριστεί το Pre Ride Team, την ψυχή της διοργάνωσης και τους ποδηλάτες για τη συμμετοχή τους.
Έκλεισε ο πρώτος κύκλος των ποδηλατικών διοργανώσεων μεγάλων αποστάσεων, 300,400,600χλμ για το 2019, με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Η πόλη της Καρδίτσας έγινε σημείο αναφοράς στην Ελληνική και όχι μόνο ποδηλατική κοινότητα για τρεις συνεχόμενους μήνες. Ο Π.Ο.Κ πιστός στην ποδηλατική ιδέα και στην προσέλκυση ποδηλατών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, στον αθλητικό τουρισμό, έχει δημιουργήσει τεράστια βάση ώστε κάθε χρόνο οι διοργανώσεις να προσελκύουν περισσότερους ποδηλάτες. Φέτος επισκέφθηκαν την πόλη μας πάνω από 200 ποδηλάτες και συνοδοί γεμίζοντας τα ξενοδοχεία, τις επιχειρήσεις εστίασης και ποδηλάτων.
Ευχαριστούμε πολύ την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, τον Πρόεδρο κο Ντενίση Γεώργιο, για την οικονομική ενίσχυση του ομίλου μας, αποδεικνύοντας και με αυτό τον τρόπο ότι βρίσκεται κοντά σε δράσεις που αναδεικνύουν και προσελκύουν τον αθλητικό τουρισμό στην πόλη μας.
Θερμές ευχαριστίες στις επιχειρήσεις :
Charlot ( Πλατεία Πλαστήρα ) για την ζεστή φιλοξενία της γραμματείας καθώς και για την προσφορά γεύματος στους συμμετέχοντες.
CosmoGreen (παραγωγή – τυποποίηση μπαρών δημητριακών, βοτάνων, αρωματικών φυτών, Καρδιτσομάγουλα ) για τις υπέροχες ενεργειακές μπάρες.
Σκλαβενίτης Υπεραγορά Τροφίμων ( Τρικάλων 185 Καρδίτσα) , για τα τρόφιμα που διανεμήθηκαν στους συμμετέχοντες στα controls

Μέγας Χορηγός

Χορηγοί

ΠΟΚ

Αντιμάχου 3

Καρδίτσα

43100

Πληροφορίες

Email:

Τηλέφωνο 6974338617

Follow Us