Νέα

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ BREVET ΠΟΚ 400χλμ


Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και της ανάδειξης του αθλήματος της ποδηλασίας, του αθλητικού τουρισμού και της προσέλκυσης αθλητών από όλη την επικράτεια αλλά και από το εξωτερικό στον Νομό μας, ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας διοργανώσε με επιτυχία το Brevet ΠΟΚ 400χλμ, το Σάββατο 06/04/2019. Η εκκίνηση δόθηκε στις 08:30 στην πλατεία Πλαστήρα κάτω από καταρακτώδη βροχή, η οποία απέτρεψε την πλειοψηφία των εγγεγραμμένων ποδηλατών να συμμετάσχουν .
Αφού οι ατρόμητοι ποδηλάτες με δυσμενείς καιρικές συνθήκες,διέσχισαν τον Θεσσαλικό κάμπο ακολουθώντας τη διαδρομή, Καρδίτσα, Ματαράγκα, Φάρσαλα, Βελεστίνο, Βόλος ( πρώτο control ), Λίμνη Κάρλας, Αγιά, Αγιόκαμπος ( 2ο control ), Λάρισα ( 3ο control),Τρίκαλα, Καλαμπάκα ( 4ο control ), Τρίκαλα, Μεγάλα Καλύβια, Μαγουλίτσα, Κόμπελος, Καρδίτσα και τερμάτισαν με πολλά χαμόγελα και με ασφάλεια. Οι πρώτοι ποδηλάτες τερμάτισαν σε 21 ώρες και 30 λεπτά ενώ οι τελευταίοι ( πρώτοι στην ψυχή ) σε 25 ώρες και 10 λεπτά.

Αρωγοί σ΄αυτή την προσπάθεια στάθηκαν μέλη και φίλοι του ομίλου όπου δίχως αυτούς δεν θα μπορούσαμε να οργανώσουμε την παραπάνω εκδήλωση. Το ΔΣ ευχαριστεί το Pre Ride Team, την ψυχή της διοργάνωσης και τους ποδηλάτες για τη συμμετοχή τους.
Ευχαριστούμε πολύ την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, τον Πρόεδρο κο Ντενίση Γεώργιο, για την οικονομική ενίσχυση του ομίλου μας, αποδεικνύοντας και με αυτό τον τρόπο ότι βρίσκεται κοντά σε δράσεις που αναδεικνύουν και προσελκύουν τον αθλητικό τουρισμό στην πόλη μας.
Θερμές ευχαριστίες στις επιχειρήσεις :
Charlot ( Πλατεία Πλαστήρα ) για την ζεστή φιλοξενία της γραμματείας καθώς και για την προσφορά γεύματος στους συμμετέχοντες.
CosmoGreen (παραγωγή – τυποποίηση μπαρών δημητριακών, βοτάνων, αρωματικών φυτών, Καρδιτσομάγουλα ) για τις υπέροχες ενεργειακές μπάρες.
Σκλαβενίτης Υπεραγορά Τροφίμων ( Τρικάλων 185 Καρδίτσα) , για τα τρόφιμα που διανεμήθηκαν στους συμμετέχοντες στα controls.
Επόμενο ποδηλατικό ραντεβού στις 04/05/2019 με την διοργάνωση από τον όμιλό μας του Brevet 600 χιλιομέτρων με την ονομασία , Brevet ΠΟΚ 600.

Μέγας Χορηγός

Χορηγοί

ΠΟΚ

Αντιμάχου 3

Καρδίτσα

43100

Πληροφορίες

Email:

Τηλέφωνο 6974338617

Follow Us