Νέα

Με επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση 3η Ανάβαση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros 2018

 

Με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία στέφθηκε ο αγώνας ποδηλασίας δρόμου, ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με την ονομασία ‘’3η Ανάβαση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros’’ ,από τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας και την επιχείρηση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros, συνδιοργανωτής Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας
Η ανάβαση διεξήχθη την Κυριακή 23/09/2018 όπου πήραν μέρος 80 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα,. Οι ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τις ευχαριστούμε βαθειά ήταν: Παναθηναϊκός , ΠΑΟΚ, , ΑΕΚ , Π.Ο.Ηρακλείου Κρήτης, ΒΑΟ Θεσ/κης, , ΠΑΣ.Πηνειός, ΠΓΣ Λάρισας, , Κρόνος Νίκαιας, ΠΣ Τρικάλων, Π.Ο.Πατρών ,ΠΟ Λάρισας , ΖΕΥΣ ΠΟ, ASSOS Forbikes και φυσικά ο Π.Ο.Καρδίτσας.
Η εκκίνηση δόθηκε από το χωριό Μητρόπολη, όπως κάθε χρόνο και η διαδρομή πέρασε από το χωριό Μοσχάτο συνέχισε κάτω από την Ιερά Μονή Κορώνας και τερμάτισε στο χωριό Μεσενικόλα, όπου στην πλατεία γίνανε οι απονομές των νικητών και στη συνέχεια ο κος Καραμήτρος Γεώργιος παρέθεσε πλούσιο γεύμα και άφθονο κρασί στους αθλητές και στους συνοδούς τους. Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros και προσωπικά τον Καραμήτρο Γεώργιο και την οικογένεια του όπου έμπρακτα συμμετέχει στην ανάπτυξη του Νομού μας μέσα από την στήριξη τέτοιων εκδηλώσεων και όχι μόνο και στην στήριξη που παρέχει κάθε χρόνο στον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας.
Στο αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης όλοι οι αθλητές δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους και μετά από μία πανέμορφη όσο και δύσκολη διαδρομή τερμάτισαν και χάρηκαν την ανάβαση. Ο Π.Ο.Καρδίτσας συμμετείχε με 14 αθλητές με τα ακόλουθα αποτελέσματα τους οποίους συγχαίρουμε θερμά.

 

Κατηγορία Παίδων, Ντέλλας Απόστολος 2ος Ασημένιο Μετάλλιο, Αντωνίου Κων/νος 7ος και Βούρδας Αλέξανδρος 8ος .

Κατηγορία Αντρών – Εφήβων, κοινή κατάταξη, Κουντάκης Αλέξανδρος 2ος Ασημένιο μετάλλιο, Ευσταθίου Κων/νος 3ος χάλκινο μετάλλιο και Σακελλαρόπουλος Ηλίας 4ος.

Κατηγορία ΟΠΕΝ. Κάλφας Κων/νος 4ος, Δασκάλου Γεώργιος 5ος, Μαυρογιάννης Απόστολος 8ος, Χουλιάρας Αλέξανδρος 11ος, Δημότσιος Στέλιος 12ος, Ντάλης Δημήτριος 13ος , Βλάχος Στέφανος 14ος και Τάντος Θωμάς 16ος.

Η διοργάνωση πέτυχε το στόχο της που δεν ήταν άλλος από την ασφαλή διεξαγωγή της ανάβασης και την παροχή κάθε είδους διευκόλυνσης στους αθλητές και στους συνοδούς τους. Η επίτευξη του παραπάνω στόχου μόνο τυχαία δεν ήταν. Εθελοντικές ομάδες όπως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, οι εθελοντές – μέλη του Ομίλου μας, οι κάτοικοι του χωριού Μεσενικόλα, η Τροχαία Καρδίτσας όπου με μεγάλη δύναμη ανδρών με αυτοκίνητα & μηχανές συνέβαλε τα μέγιστα, το ΕΚΑΒ, ο Πρόεδρος του χωριού Μεσενικόλα , το Ιατρικό team που αποτελούνταν από τους Ιατρούς κο Παπαδημητρίου Χριστόφορο (Αντιπρόεδρος της ομάδας μας), κο Παναγόπουλο Γεώργιο, κα Αγγέλη Ήλια, ήταν αρωγοί ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί άρτια και με ασφάλεια. Το ΔΣ του ομίλου τους ευχαριστεί θερμά.
Θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας για τη συνδιοργάνωση και του φετινού αγώνα.
O Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας συνεχίζει την προσπάθεια για την προβολή της ποδηλασίας στην πόλη μας, με συμμάχους τους γονείς των αθλητών,τα μέλη και τους χορηγούς του ομίλου

Μέγας Χορηγός

Χορηγοί

ΠΟΚ

Αντιμάχου 3

Καρδίτσα

43100

Πληροφορίες

Email:

Τηλέφωνο 6974338617

Follow Us