Νέα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ‘’WINERY MONSIEUR NICOLAS by G. KARAMITROS ΄΄ 2018

Ο Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε συνεργασία με το οινοποιείο Καραμήτρου Γεωργίου, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 συνδιοργανώνουν αγώνα ανάβασης με την ονομασία « Ανάβαση WINERY MONSIEUR NICOLAS by G. KARAMITROS». Ο αγώνας διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Ο αγώνας περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες : Ανδρών – Γυναικών - Εφήβων - Παίδων – Μάστερς Α, Β, Γ, Δ και ΟΠΕΝ (18+).
Οι κατηγορίες Μίνι και Παμπαίδων που ήταν προγραμματισμένες,δεν θα διεξαχθούν, λόγω της Πανελλήνιας Ημέρας Νεολαίας που διεξάγεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Χώρος Εκκίνησης: Δυτική έξοδος Μητροπόλεως Καρδίτσας.
Χώρος Απονομών : Πλατεία του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας.

Πρόγραμμα Αγώνων:

12:00 : Ανδρών – Γυναικών - Εφήβων - Παίδων – ΜάστερςΑ, Β, Γ, Δ , ΟΠΕΝ(18+), Συνολική απόσταση 17 χλμ.

1. Κόστος συμμετοχής: Οι κατηγορίες Μάστερς Α,Β,Γ, Δ και ΟΠΕΝ(18+) έχουν παράβολο 10 ευρώ και θα καταβάλλεται στην γραμματεία με την παραλαβή των αριθμών.
2. Δηλώσεις Συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου , στις 17:00 στο email: . Παραλαβή των αριθμών και κατάθεση δελτίων μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση των αγώνων στην Γραμματεία καθώς και δηλώσεις συμμετοχής.
3. Όροι Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν θεωρημένο αγωνιστικό δελτίο για το 2018. Το κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών. Στην κατηγορία ΟΠΕΝ θα συμμετάσχουν ηλικίες άνω των 18 ετών. Υποχρεωτική η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας στη Γραμματεία.
4. Κανονισμοί : Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.
5. Βραβεύσεις: Σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά θα απονέμεται στον 1ο Κύπελλο, στους τρεις πρώτους μετάλλιο και στους έξι πρώτους δίπλωμα.
6. Ιατρική Κάλυψη: Θα οριστεί ιδιώτης γιατρός με ευθύνη του διοργανωτή και κάλυψη από ασθενοφόρο σε ετοιμότητα.
7. Ρύθμιση Απρόβλεπτων Θεμάτων: Για οτιδήποτε προκύψει και δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη αποφασίζει επιτόπου η Αγωνοδίκης Επιτροπή.
8. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν κλοπή, φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνία στα τηλέφωνα του Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 6974338617 και 6978008833

Μέγας Χορηγός

Χορηγοί

ΠΟΚ

Αντιμάχου 3

Καρδίτσα

43100

Πληροφορίες

Email:

Τηλέφωνο 6974338617

Follow Us