Νέα

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2018 ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας συμμετείχε στο Τοπικό Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας , ποδηλασίας δρόμου , που διεξήχθη στον Τύρναβο με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία από την ΤΕΚΕ στις 12-13/05/2018. Ο όμιλος μας εκπροσωπήθηκε με επτά αθλητές στις αγωνιστικές κατηγορίες. Την πρώτη ημέρα αγωνίστηκαν οι Παίδες του ομίλου μας όπου μετά από έναν δύσκολο αγώνα, κατάφερναν να πλασαριστούν σε καλές θέσεις και να αποκτήσουν πολλές εμπειρίες για τη συνέχεια. Αποτελέσματα: Ντέλλας Απόστολος 4ος, Αντωνίου Κων/νος 7ος, Βούρδας Αλέξανδρος 11ος.
Στις 13/05 ήταν η σειρά των αντρών, των Master και των εφήβων. Μετά από μία απαιτητική διαδρομή οι αθλητές μας δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους. Μια σειρά ατυχιών και τραυματισμών στέρησαν από τους αθλητές μας να κατακτήσουν καλύτερες θέσεις. Ο Αδαλόγλου Μάριος στην κατηγορία Μάστερ Β κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο ( Τρίτος στη γενική) δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Οι Ευστάθιου Κων/νος, Κουντάκης Αλεξιος μετά από τραυματισμό κατά τον τελευταίο γύρο του αγώνα κατάφεραν να τερματίσουν στη 12η και 13η αντίστοιχα. Ο Ηλίας Σεκαλλαρόπουλος στη γενική κατέλαβε την 16η μετά από μηχανική βλάβη.
Το ΔΣ του ομίλου ευχαριστεί θερμά τους αθλητές , συνοδούς και τον προπονητή για τη συμμετοχή τους στο Τοπικό Πρωτάθλημα. Πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς μας!!!!

Μέγας Χορηγός

Χορηγοί

ΠΟΚ

Αντιμάχου 3

Καρδίτσα

43100

Πληροφορίες

Email:

Τηλέφωνο 6974338617

Follow Us