Νέα

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2018

Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσία του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας στο Τοπικό Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας που διεξήχθη στον Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα στις 17-18/03/2018 από την ΤΕΚΕ. Ο όμιλος μας εκπροσωπήθηκε από 10 αθλητές στις κατηγορίες όπου κατέκτησαν μετάλλια κ καλά πλασαρίσματα. Ο Μάριος Αδαλόγλου στέφθηκε Πρωταθλητής Θεσσαλίας ( Χρυσό Μετάλλιο ) στην κατηγορία Μάστερ, μετά από έναν δύσκολο και όμορφο αγώνα , δείχνοντας το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται . Στην κατηγορία αντρών ο Ευσταθίου Κων/νος κατέκτησε την Τρίτη θέση ( χάλκινο μετάλλιο )ο Κουντακης Αλέξιος την 9η θέση , μετά από σπασμένη αλυσίδα και ο Ηλίας Σεκαλλαρόπουλoς την 10η στη γενική κ την 4η στην κατηγορία του μετά από σκασμένο ελαστικό. Στην κατηγορία Παίδων, Ντέλλας Απόστολος 6ος, με βγαλμένη αλυσίδα. Αντωνίου Κων/ος 7ος. Παμπαίδων : Μαργαρίτης Χρήστος, 16ος μετά από πτώση.
Μίνι μεγάλα : Περιστέρης Δημήτρης 5ος, Βασίλογλου Γιώργος 7ος, Βητοβάρης Απόλλωνας εγκατέλειψε λόγω πτώσης κ τραυματισμού.
Μίνι μικρά: Χαϊδάρης Νικόλαος 10ος.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και τα αποτελέσματα που έφεραν. Επίσης ευχαριστούμε πολύ τον Χατζούλη Ιωάννη κ τον Δαλαβίκα Κων/νο για την υποστήριξη της ομάδας μας, τα μέλη της ΤΕΚΕ, καθώς κ τον προπονητή , τους γονείς κ τους χορηγού μας.

Μέγας Χορηγός

Χορηγοί

ΠΟΚ

Αντιμάχου 3

Καρδίτσα

43100

Πληροφορίες

Email:

Τηλέφωνο 6974338617

Follow Us