Νέα

2η Ανάβαση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros

Με επιτυχία στέφθηκε ο Ποδηλατικός αγώνας 2η Ανάβαση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros.


Με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία στέφθηκε ο αγώνας ποδηλασίας δρόμου, ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με την ονομασία ‘’2η Ανάβαση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros’’ ,από τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας και την επιχείρηση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros.


Η ανάβαση διεξήχθη την Κυριακή 24/09/2017 όπου πήραν μέρος 130 ποδηλάτες ( αποτελεί ρεκορ συμμετοχών για τον συγκεκριμένο αγώνα )από όλη την Ελλάδα, όλων των κατηγοριών. Οι ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τις ευχαριστούμε βαθειά ήταν: Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου, Παναθηναϊκός ,ΠΑΟΚ,, ΑΕΚ ,Πανσερραϊκος, Π.Ο.Η Κάστρο Κρήτης, , ΒΑΟ Θεσ/κης, Π.Σ Καστοριάς, ΠΑΣ.Πηνειός, ΠΓΣ Λάρισας, ΠΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων, Π.Ο. Λάρισας,Κρόνος Νίκαιας, ΠΣ Τρικάλων, Σπαρτιατικός και φυσικά ο Π.Ο.Καρδίτσας.


Η εκκίνηση δόθηκε από το χωριό Μητρόπολη και η διαδρομή των μεγάλων κατηγοριών πέρασε από το χωριό Μοσχάτο συνέχισε κάτω από την Ιερά Μονή Κορώνας και τερμάτισε στο χωριό Μεσενικόλα όπου στην πλατεία γίνανε οι απονομές των νικητών και στη συνέχεια ο κος Καραμήτρος Γεώργιος παρέθεσε πλούσιο γεύμα και άφθονο κρασί στους αθλητές και στους συνοδούς τους. Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση Winery Monsieur Nicolas by Karamitros και προσωπικά τον Καραμήτρο Γεώργιο και την οικογένεια του όπου έμπρακτα συμμετέχει στην ανάπτυξη του Νομού μας μέσα από την στήριξη τέτοιων εκδηλώσεων και όχι μόνο και στην στήριξη που παρέχει κάθε χρόνο στον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας. Κοινός σκοπός είναι ο παραπάνω αγώνας να γίνει θεσμός και να προσελκύει κάθε χρόνο περισσότερους αθλητές και λάτρεις της ποδηλασίας. Με αυτό τον τρόπο εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι προσδοκούμε στην ανάπτυξη του αθλητικού Τουρισμού στο Νομό μας.
Στο αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης όλοι οι αθλητές δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους και μετά από μία πανέμορφη όσο και δύσκολη διαδρομή τερμάτισαν και χάρηκαν την ανάβαση. Ο Π.Ο.Καρδίτσας συμμετείχε με είκοσι δύο (22) αθλητές σε όλες τις κατηγορίες με τα ακόλουθα αποτελέσματα, τους οποίους συγχαίρουμε θερμά.


Κατηγορία Μίνι Μικρά, Χαϊδάρης Νικόλαος 7ος, Παπακωνσταντίνου Ιωάννης, 8ος
Κατηγορία Μίνι Μεγάλα, Μαγγίνας Θωμάς 8ος, Πλέντζας Στυλιανός 10ος
Κατηγορία Παμπαίδων, Θέος Δημήτριος 5ος , Αντωνίου Κων/νος 7ος, Ντέλλας Απόστολος 8ος, Βούρδας Αλέξανδρος 12ος
Κατηγορία Παίδων, , Σακελλαρόπουλος Ηλίας, 1ος χρυσό μετάλλιο
Κατηγορία Αντρών, Ευσταθίου Κων/νος 6ος, Παγουρτζής Παναγιώτης 14ος.
Κατηγορία OPEN 30+, Διονύσης Κωνσταντόπουλος, 7ος
Κατηγορία OPEN 40+, Πολυχρόνης Κανελλόπουλος 2ος ασημένιο μετάλλιο, Στέλιος Δημότσιος 3ος χάλκινο μετάλλιο, Μπαλακτσής Δημήτριος 4ος, Ντάλλης Δημήτριος 5ος, Κυρίκος Βασίλειος 6ος, Δασκάλου Γεώργιος 7ος
Κατηγορία OPEN 50+, Μαυρογιάννης Απόστολος 1ος χρυσό μετάλλιο, Κάλφας Κων/νος 2ος ασημένιο μετάλλιο, Ελευθερίου Χαράλαμπος 3ος χάλκινο μετάλλιο.


Τα πολυτιμότερο μετάλλιο κατέκτησε το μέλος του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας,ο Θωμάς Τάντος, διότι ως μεταμοσχευμένος πήρε μέρος στον αγώνα μας και κατάφερε να τερματίσει. Ο Θωμάς αποτελεί πηγή έμπνευσης και παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Τον ευχαριστούμε για το μάθημα ζωής που μας δίδαξε!!!!!!!!


Η διοργάνωση πέτυχε το στόχο της που δεν ήταν άλλος από την ασφαλή διεξαγωγή της ανάβασης και την παροχή κάθε είδους διευκόλυνσης στους αθλητές και στους συνοδούς τους. Η επίτευξη του παραπάνω στόχου μόνο τυχαία δεν ήταν. Εθελοντικές ομάδες όπως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ,οι Ιατροί Παπαδημητρίου Χριστόφορος , Παναγόπουλος Γεώργιος, οι εθελοντές – μέλη του Ομίλου μας, οι κάτοικοι του χωριού Μεσενικόλα, η Τροχαία Καρδίτσας όπου με μεγάλη δύναμη ανδρών με αυτοκίνητα & μηχανές συνέβαλε τα μέγιστα, ο Πρόεδρος της κοινότητας Μεσενικόλα κος Καλλιάς Τάσος , ήταν αρωγοί ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί άρτια και με ασφάλεια. Το ΔΣ του ομίλου τους ευχαριστεί θερμά.
Θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και προσωπικά στον Αντιπεριφερειάρχη κο Τσιάκο Βασίλειο και τον κο Κουτρομάνο για την αμέριστη συμπαράσταση.
Με εκτίμηση το ΔΣ του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας .

Μέγας Χορηγός

Χορηγοί

ΠΟΚ

Αντιμάχου 3

Καρδίτσα

43100

Πληροφορίες

Email:

Τηλέφωνο 6974338617

Follow Us