Νέα

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Ο 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΜΤΒ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ 2017

Την Κυριακή της Αποκριάς 26/02/2017, διεξήχθη από τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας και τον Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου και Περιχώρων υπό την αιγίδα του Δήμου Μουζακίου διασυλλογικός αγώνας ποδηλασίας βουνού με την ονομασία "1ος αγώνας Ποδηλασίας Βουνού Μουζακίου", ενταγμένος στο επίσημο πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Ο αγώνας στέφθηκε με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Στον αγώνα συμμετείχαν 70 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες. Οι αθλητές αν και η διαδρομή ήταν σε σημεία αρκετά δύσκολη λόγω της βροχόπτωσης, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και χάρηκαν τον αγώνα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι αθλητές του ΠΟΚ συνέχισαν τις πολύ καλές εμφανίσεις δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει .
Στην κατηγορία Μίνι Μικρά αγόρια ο Χαϊδάρης Νικολαος κατέκτησε την 4η θέση και ο Πλεντζας Στέλιος την 5η. Στα κορίτσια η Σακελλαροπούλου Ελένη την 6η θέση. Να σημειωθεί ότι για τα μίνι μας ήταν ο πρώτος αγώνας.
Στην κατηγορία Παμπαίδων ο Θέος Δημήτριος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και ο Αντωνίου Κων/νος την 5η θέση.
Στην κατηγορία Παίδων ο Σακελλαρόπουλος Ηλίας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και ο Τρέμμας Αναστάσης μετά από σκασμένο ελαστικό την 8η θέση.
Στην κατηγορία ΟΠΕΝ ο Ευστάθιου Κων/νος κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο και ο Παγουρτζής Παναγιώτης την 7η θέση
Πολλές ευχαριστίες στον Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου και Περιχώρων στον Δήμο Μουζακίου, στον Δήμαρχο Μουζακίου κο Κοτσό, στον Κοινοτάρχη Φαναρίου κο Κουλοσούσα, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στην Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, στον Αλυτάρχη του Αγώνα κο Σαλπαδήμο, στους εθελοντές , τους γονείς συνοδούς και στους προπονητές Ευσταθίου Κων/νο και Γιώτα Μαργαρίτη.
Τέλος θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς του ομίλου μας για τη στήριξη τους!!!!

Μέγας Χορηγός

Χορηγοί

ΠΟΚ

Αντιμάχου 3

Καρδίτσα

43100

Πληροφορίες

Email:

Τηλέφωνο 6974338617

Follow Us