Νέα

ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2016 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΚ

Η αγωνιστική περίοδος 2016 έκλεισε για το Ποδηλατικό Όμιλο Καρδίτσας και ήδη οι αθλητές μας βρίσκονται σε περίοδο χαλάρωσης μέχρι να ξεκινήσουν την χειμερινή προετοιμασία.
Ο Π.Ο.Κ συμμετείχε και φέτος σε πολλούς αγώνες(πάνω από 35) σε όλη την Ελλάδα, με νίκες, με επιτυχίες, με δυσκολίες και συγκινήσεις. Διοργάνωσε αγώνες ποδηλασίας δρόμου και βουνού στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και συμμετείχε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις.
Ο Π.Ο.Κ ευχαριστεί τους αθλητές και τα μέλη του για το ήθος τους και για τις προσπάθειες που κατέβαλαν την περίοδο 2016. Ευχαριστίες στο προπονητικό team , στους γονείς, στους εθελοντές και στους φορείς της πόλης μας που στάθηκαν δίπλα μας.
Τέλος ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους χορηγούς της ομάδας μας για την αμέριστη συμπαράσταση. DOMAINE MONSIEUR NICOLAS BY G.KARAMITROS, ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΗΛΙΑΣ ΡΑΠΤΗΣ, AVANTI PIZZA, ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΤΣΑΚΝΗΣ, ILLY ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΟΥΛΙΟΣ, ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΠΛΑΣΤΗΣ, ΘΕΟΝΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΟΛΤΣΙΔΑ, ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ, GOLDEN CAFE ΣΚΙΑΘΟΣ, TIME OUT FAST FOOD ΣΚΙΑΘΟΣ, ISOTOPON κατασκευές ιστοσελίδων.
Ευχαριστούμε επίσης την Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, τον Αντιπεριφερειάρχη κο Τσιάκο Βασίλειο για την συμπαράσταση της, την Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό παράρτημα Καρδίτσας

Μέγας Χορηγός

Χορηγοί

ΠΟΚ

Αντιμάχου 3

Καρδίτσα

43100

Πληροφορίες

Email:

Τηλέφωνο 6974338617

Follow Us