Νέα

BREVET ΔΥΟ ΛΙΜΝΩΝ, 29/05/2021, Μετά το πράσινο φως που έδωσε η κυβέρνηση όσον αφορά στις μετακινήσεις, είμαστε στην ευχάριστη θέση  να σας ανακοινώσουμε ότι το πανέμορφο BREVET ΔΥΟ ΛΙΜΝΩΝ , θα διεξαχθεί κανονικά. ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ!!!!! Σε λίγες ημέρες θα ανοίξουν οι εγγραφές!!!!!!!!!

Μετά τις εκλογές που διενεργήθηκαν στις 18/04/2021 και μέσα σε άκρως οικογενειακό κλίμα εκλέχθηκαν και συνήλθαν σε σώμα τα παρακάτω μέλη.

Πρόεδρος Αρβανίτης Θωμάς

Αντιπρόεδρος Παπακωνσταντίνου Βησσαρίων

Γ.Γραμματέας Τσιούκας Ιωάννης

Έφορος Νασιόπουλος Ιωάννης

Ταμίας Μπανάσιος Ευθύμιος

Αναπληρωματικό μέλος Ακρίβος Απόστολος

Να μην ξεχάσω......29/08/2020, 200χλμ “Brevet Δύο Λιμνών” – Καρδίτσα (Π.Ο. Καρδίτσας), Σε λίγες ημέρες θα ανοίξουν οι εγγραφές.... Προσδεθείτε!!!!! https://www.openrunner.com/r/6694931

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία των αθλητών του Π.Ο.Καρδίτσας στο Τοπικό Πρωτάθλημα 2020 που διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδας . Μετά από ένα συγκλονιστικό ποδηλατικό διήμερο και με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι, οι αθλητές μας κατάφεραν να κατακτήσουν μετάλλια και να πλασαριστούν σε πολύ καλές θέσεις, αποκτώντας σημαντικές αγωνιστικές και όχι μόνο εμπειρίες. Την πρώτη ημέρα διεξήχθη το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρης συνολικής απόστασης 20χλμ.
Αποτελέσματα Ατομικής Χρονομέτρησης .
Κατηγορία Αντρών. Ζεγλκης Νικόλαος 19 θέση
Κατηγορία Μαστερς Β, Βασίλης Κυρίκος 4η θέση (8η γενικης) , Χριστόφορος Παπαδημητρίου 11η θέση ( 17 γενικής)
Κατηγορία Μαστερς Γ . Πολυχρόνης Κανελλόπουλος Ασημένιο Μετάλλιο (6η γενικής), Σαββάλας Δημήτριος χάλκινο μετάλλιο (20η γενικής)
Αποτελέσματα Αντοχής.
Τη δεύτερη ημέρα διεξήχθη το αγώνισμα Αντοχής συνολικής απόστασης 80χλμ.
Κατηγορία Αντρών. Ζεγλκης Νικόλαος 4η θέση
Κατηγορία Μαστερς Α. Διονυσης Κωνσταντόπουλος 7η θέση ( 14η γενικής)
Κατηγορία Μαστερς Β. Μάριος Αδαλόγλου Χρυσό μετάλλιο ( 3η γενικής) , Βασίλης Κυρίκος 6η θέση (13η γενικης) , Χριστόφορος Παπαδημητρίου 10η θέση ( 18η γενικής)
Κατηγορία Μαστερς Γ. Σαββάλας Δημήτριος ασημένιο μετάλλιο (20η γενικής)
Πολύτιμη στάθηκε η προσφορά του Προέδρου Θωμά Αρβανίτη και Παναγιώτη Γαλανόπουλο που συνόδεψαν, υποστήριξαν και τροφοδότησαν τους αθλητές μας στον αγώνα της αντοχής και ατομικής χρονομέτρησης. Για μια ακόμη δύσκολη χρονιά λόγω των ειδικών συνθηκών, ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας εκπροσώπησε επάξια την πόλη μας στο εν λόγω Πρωτάθλημα, δείχνοντας τη δυναμική που έχει αποκτήσει και τη σοβαρή δουλειά που γίνεται.
Το Δ/Σ του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους, τον προπονητή, τους συνοδούς καθώς και τους χορηγούς μας!!!!

Μέγας Χορηγός

Χορηγοί

ΠΟΚ

Αντιμάχου 3

Καρδίτσα

43100

Πληροφορίες

Email:

Τηλέφωνο 6974338617

Follow Us