Νέα

Να μην ξεχάσω......29/08/2020, 200χλμ “Brevet Δύο Λιμνών” – Καρδίτσα (Π.Ο. Καρδίτσας), Σε λίγες ημέρες θα ανοίξουν οι εγγραφές.... Προσδεθείτε!!!!! https://www.openrunner.com/r/6694931

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία των αθλητών του Π.Ο.Καρδίτσας στο Τοπικό Πρωτάθλημα 2020 που διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδας . Μετά από ένα συγκλονιστικό ποδηλατικό διήμερο και με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι, οι αθλητές μας κατάφεραν να κατακτήσουν μετάλλια και να πλασαριστούν σε πολύ καλές θέσεις, αποκτώντας σημαντικές αγωνιστικές και όχι μόνο εμπειρίες. Την πρώτη ημέρα διεξήχθη το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρης συνολικής απόστασης 20χλμ.
Αποτελέσματα Ατομικής Χρονομέτρησης .
Κατηγορία Αντρών. Ζεγλκης Νικόλαος 19 θέση
Κατηγορία Μαστερς Β, Βασίλης Κυρίκος 4η θέση (8η γενικης) , Χριστόφορος Παπαδημητρίου 11η θέση ( 17 γενικής)
Κατηγορία Μαστερς Γ . Πολυχρόνης Κανελλόπουλος Ασημένιο Μετάλλιο (6η γενικής), Σαββάλας Δημήτριος χάλκινο μετάλλιο (20η γενικής)
Αποτελέσματα Αντοχής.
Τη δεύτερη ημέρα διεξήχθη το αγώνισμα Αντοχής συνολικής απόστασης 80χλμ.
Κατηγορία Αντρών. Ζεγλκης Νικόλαος 4η θέση
Κατηγορία Μαστερς Α. Διονυσης Κωνσταντόπουλος 7η θέση ( 14η γενικής)
Κατηγορία Μαστερς Β. Μάριος Αδαλόγλου Χρυσό μετάλλιο ( 3η γενικής) , Βασίλης Κυρίκος 6η θέση (13η γενικης) , Χριστόφορος Παπαδημητρίου 10η θέση ( 18η γενικής)
Κατηγορία Μαστερς Γ. Σαββάλας Δημήτριος ασημένιο μετάλλιο (20η γενικής)
Πολύτιμη στάθηκε η προσφορά του Προέδρου Θωμά Αρβανίτη και Παναγιώτη Γαλανόπουλο που συνόδεψαν, υποστήριξαν και τροφοδότησαν τους αθλητές μας στον αγώνα της αντοχής και ατομικής χρονομέτρησης. Για μια ακόμη δύσκολη χρονιά λόγω των ειδικών συνθηκών, ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας εκπροσώπησε επάξια την πόλη μας στο εν λόγω Πρωτάθλημα, δείχνοντας τη δυναμική που έχει αποκτήσει και τη σοβαρή δουλειά που γίνεται.
Το Δ/Σ του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους, τον προπονητή, τους συνοδούς καθώς και τους χορηγούς μας!!!!

Το διήμερο 11-12 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας cross country olympic στην κορυφή του όρους Οχη στην Κάρυστο. Ένας αγώνας υψήλης επικίνδυνοτητας, με πολύ δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.(Κάβο Ντορο) Στην κατηγορία μάστερς 30+, συμμετείχε ο αθλητής του ομίλου μας Μάριος Αδαλόγλου . Ο 45χρονος εξαιρετικός ποδήλατης του ΠΟ Καρδίτσας, παρά του ότι ξεινίησε τον αγώνα του στις τελευταίες γραμμές εκκίνησης των 50 αθλητών, κατάφερε να πλασαριστεί από τις τελευταίες θέσεις στην 1η 20αδα και να τερματίσει τελικά στη 13η θέση της γενικής καταταξης μεάα από 5 επίπονες στροφές αγώνα. Να σημειωθεί ότι ο Μάριος συμμετείχε το προηγούμενο Σαβ/κυριακο στο ΠΠ Δρόμου κατακτώντας την 15η θέση . Το ΔΣ του ομίλου και τα μέλη συγχαίρουν τον αθλητή Μάριο Αδαλόγλου για τις συμμετοχες του και τις επιτυχίες του!!!

Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσία του Π.Ο.Καρδίτσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαστερς 2020 που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, στην Εύβοια. Οι συμμετοχές έφτασαν στις 199 και ο όμιλος μας εκπροσωπήθηκε από έξι αθλητές. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πέντε συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μετά από ένα συγκλονιστικό ποδηλατικό διήμερο και με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι, οι αθλητές μας κατάφεραν να πλασαριστούν σε πολύ καλές θέσεις και να αποκτήσουν σημαντικές αγωνιστικές και όχι μόνο εμπειρίες. Την πρώτη ημέρα διεξήχθη το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρης συνολικής απόστασης 20χλμ. . Αποτελέσματα: Κατηγορία Μαστερς Γ. Πολυχρόνης Κανελλόπουλος 12ος, Δημήτρης Σαββάλας 33ος. Μαστερς Β, Βασίλειος Κυρίκος 26ος και Χριστόφορος Παπαδημητρίου 33ος. Την επόμενη ημέρα διεξήχθη ο αγώνας αντοχής με πολλά υψομετρικά και με πολλά δύσκολα κομμάτια, συνολικής απόστασης 106χλμ. Οι αθλητές μας κατάφεραν να τερματίσουν μετά από επίπονη προσπάθεια. Αποτελέσματα: Κατηγορία Μαστερς Β. Αδαλόγλου Μάριος 15ος με μηχανική βλάβη, Κυρίκος Βασίλειος 58ος, Παπαδημητρίου Χριστόφορος 59ος. Κατηγορία Μαστερς Α, Διονύσης Κωνσταντόπουλος 28ος. Κατηγορία Μαστερς Γ. Πολυχρόνης Κανελλόπουλος 31ος, Δημήτριος Σαββάλας 37ος.
Πολύτιμη στάθηκε η προσφορά του Ευσταθίου Κων/νο, Απόστολου Αργυρόπουλο και Γιώργου Μπαλατσού που συνόδεψαν, υποστήριξαν και τροφοδότησαν τους αθλητές μας στον αγώνα της αντοχής και ατομικής χρονομέτρησης.
Το Δ/Σ του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους, τους συνοδούς καθώς και τους χορηγούς μας!!!!

Μέγας Χορηγός

Χορηγοί

ΠΟΚ

Αντιμάχου 3

Καρδίτσα

43100

Πληροφορίες

Email:

Τηλέφωνο 6974338617

Follow Us